Sri Inai Kreatif - All About Wedding

By: SriInai Johor Bahru

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 11-Feb-2008 05:36 Email | Share | Bookmark
Mohd Faizan (Ijal) & Siti Fairus (Yus) - Bertandang

Meja Makan
Pelamin
Yus - Sebelum
Sedang disolek...
Lom siap Lagik
Hampir Siap
Yeah dah siap!!!
Tunggu ijal siap lak...
Panasss...
Yeahh siap gakk....
2 2 pun dah siap....hihi
Di arak masuk...tak tau dah panas banget...hihi
Camera aku ni mmg kalau guna flash jd gulap...uhuk
Sian Yus sampai polos tunggu org abis silat..haha
Gulap lagi...ampeh la camera aku nih..
Ni terang sket kot...hihih..kite mkn dulu..
yus suap Ijal
Ijal suap Yus lak...
Pulut Kuning - Made By Sri Inai..hihi
Tertinggal la pic org silat ni...
Silat lagi......lawa kan baju kompang ni..hihi
ngan famili yus....
kwn² Ijal....
yehaaaaaaaaaa.....ni ngan team Sri Inai..cewahhh
Abis dahhh...hihihi
Huhu...Salam All....entry kali ni aku titipkan tuk renungan korang seme (cewah ada mukadimah lak)...actually si Ijal ni cousin aku (my father side) ler...kami ni org bugis...n si Ijal ni plak terkawen plak ngan org bugis gak...si yus ni ler bugis...haha ...baru la aku tau yg bugis ni byk benor pantang larangnyer...kalau dorang ni tak kawen...aku pun tak tau la adat2 ni..sbb famili aku tak plak ikut sgt adat2 resam...same je cam org2 biase kawen tuh....memacam la gak si yus ni dok citer kat aku ape dia kene wat...ape yg takleh dia wat...yg paling best skali...dia takleh senyum mase atas pelamin (kat umah dier ar)...sbb tu kalo korang tgk pic candid dier..takde 1 pun yg senyum...upenyer kene marah minah ni kalau senyum...pic bertandang ni lak..walau byk candid..byk gak dier senyum..hihihi ..eh cam merapu lebih lak arini....anyway...wat Ijal n Yus...Selamat Pengantin Baru...Semoga berkekalan ke anak cucu..eh adaa lagi 1...citer pasal berkekalan ke anak cucu...aku dgr si yus citer...mase Ijal dok akad nikah..si yus ni dlm bilik pegang tongkat n letak kaki atas batu ape tah... motifnya lak Ijal tu tak pandang pmpuan lain...hihihi...nanti aku kawen aku nak wat gak ler... ..
wat Yus...welcome to our family.... k ckpla merapu aku wat kali ni...korang tgk la pic k...

Pelamin...


Meja Makan...


Yus (B4 & After)


Dah Siap.....


Pulut Kuning - Made by Sri Inai (dibuka untuk tempahan) hihihihi



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net