Sri Inai Kreatif - All About Wedding

By: SriInai Johor Bahru

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Friday, 28-Mar-2008 04:27 Email | Share | | Bookmark
Zurin & Faisal ( Tmn Tan Sri Yaakop, JB)

Zurin Before
Zurin After
After 2
View all 18 photos...
hihi..salam all...wat entry kali ni majlis tuk dak kecik zurin n her hubby faisal...
tema kali ni plak putih merah...sweet kan? tp last minit zurin terpaksa cancel tuk bersanding sbb seminggu sebelum majlis...ayahandanyer kembali ke rahmatullah..Sri Inai doakan semoga roh arwah dicucuri rahmatNya.. Amin..k sambung balik...si zurin ni kazen pada si beego..tp beego tak dtg lak aritu..kalo tak leh gak melaram amek gambo ngan dier hahaaha ..takde reski..nak wat camner kan...ok lah.. Sri Inai doakan semoga zurin n faisal bahagia sehingga ke hujung nyawa..Selamat pengantin baru.

*Note : pasang meja mkn pon dkt 1 hari sbb angin byk sgt kat situ...sejuk ooo..hihihi , kene letak tali tu sbb setelah berusaha letak batu bagai ttp takleh gak...terpaksa letak tali agar tak terbang kain tu...skelop asik kene tiup angin jerk..hihi*

Sape yg minat tu Leh lah kontek2 kami ye.... yg tak minat tu...minat2kan lah..hhiihi





Inilah meja mkn yg angin suka nak terbangkan..hihi


Zurin & Faisal


Ngan famili seme (saje2 tangan gatal edit..pastu tak reti dah nak kembali ke asal..hhaha)


Friday, 21-Mar-2008 04:42 Email | Share | | Bookmark
Shafiza & Shahir - Bertandang (Batu Pahat, Johor)

pelamin
meja mkn...
fiza1
View all 10 photos...
Ni entry tuk majlis bertandang Fiza & Shahir...sory la kalo pic terabur sket...kesan drpd belajar edit2 pic...hahaha , kalo tak lawa tu rase cam malu la plak..kene semunyi hihi... saje je sesuka + tambah ilmu kengkonon...ok kengkawan...pd sesapa yg view..toce so much (mix english chinese) muehehe n pada semua yg bagi komen...mekasih la bebanyak...



mari calling2..hehe

Anne : 017-7842000
Aelis : 012-7586119

Pelamin


Meja Makan


Fiza&Shahir




Tuesday, 11-Mar-2008 04:14 Email | Share | | Bookmark
Shafiza & Shahir - Felda Bukit Batu, Kulai, Johor

Fieza B4
Pelamin
Bilik
View all 35 photos...
Hi semua....kali ni plak nak uplod gambar si Fiza n Shahir...seme enjoy tgk yer...tak byk citer yg me leh citer...sbb me tak joint mase ni...so guna la ape yg kak elis amek gambo pada hari tu...hehehe...enjoy tgk pic k....

pada yg berminat jgn sesegan nak contact kami ye :

Anne : 0177842000
Aelis : 012-7586119

emel : eanny2@yahoo.com & heartscatcher@gmail.com

Pelamin


Meja Makan


Fiza-Sebelum


Fiza -After


Fiza & Shahir




Tuesday, 19-Feb-2008 06:29 Email | Share | | Bookmark
Aisyah @ Ecah & Aziz - Kg. Pertanian, Kulai

Pelamin tuk Ecah & Aziz
Meja makan...
Ecah B4...
View all 39 photos...
Hi seme.....salam...
n3 aku kali ni....Ecah n Aziz dari Kg, Pertanian, Kulai...salah 1 kg yg top gak la kat area kulai ni....dkt2 ngan Bandar Putra n IOI Mall Kulai....tema kali ni plak ijau pink, si ecah ni kire book last minit gak...tp Sri Inai sempat gak la wat kan 1 baju baru kaler ijau pink tuk si Ecah pakai mase sanding siang hari tu....uniknya plak pasal pengantin ni....si ecah ni susah nak benti cakap...ada je benda dier nak ckp..tp aku suke...seronok dpt pasangan yg camni....kiteorg pon tak memalu nak wat keje....ape pun...tuk ecah ngan aziz...semoga ceria selalu n selamat pengantin baru yer...

Note : sory kalau gambar tak ok...sbb guna kemera kami jerk..hihi

Pelamin


Meja Makan


Ecah B4


Ecah After1 - Nikah


Ecah After2 - Mlm Berinai


Ecah After3 - Bersanding


Ecah After4 - Mkn Damai


Ecah & Aziz


Monday, 11-Feb-2008 05:36 Email | Share | | Bookmark
Mohd Faizan (Ijal) & Siti Fairus (Yus) - Bertandang

Meja Makan
Pelamin
Yus - Sebelum
View all 25 photos...
Huhu...Salam All....entry kali ni aku titipkan tuk renungan korang seme (cewah ada mukadimah lak)...actually si Ijal ni cousin aku (my father side) ler...kami ni org bugis...n si Ijal ni plak terkawen plak ngan org bugis gak...si yus ni ler bugis...haha ...baru la aku tau yg bugis ni byk benor pantang larangnyer...kalau dorang ni tak kawen...aku pun tak tau la adat2 ni..sbb famili aku tak plak ikut sgt adat2 resam...same je cam org2 biase kawen tuh....memacam la gak si yus ni dok citer kat aku ape dia kene wat...ape yg takleh dia wat...yg paling best skali...dia takleh senyum mase atas pelamin (kat umah dier ar)...sbb tu kalo korang tgk pic candid dier..takde 1 pun yg senyum...upenyer kene marah minah ni kalau senyum...pic bertandang ni lak..walau byk candid..byk gak dier senyum..hihihi ..eh cam merapu lebih lak arini....anyway...wat Ijal n Yus...Selamat Pengantin Baru...Semoga berkekalan ke anak cucu..eh adaa lagi 1...citer pasal berkekalan ke anak cucu...aku dgr si yus citer...mase Ijal dok akad nikah..si yus ni dlm bilik pegang tongkat n letak kaki atas batu ape tah... motifnya lak Ijal tu tak pandang pmpuan lain...hihihi...nanti aku kawen aku nak wat gak ler... ..
wat Yus...welcome to our family.... k ckpla merapu aku wat kali ni...korang tgk la pic k...

Pelamin...


Meja Makan...


Yus (B4 & After)


Dah Siap.....


Pulut Kuning - Made by Sri Inai (dibuka untuk tempahan) hihihihi



[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net