Sri Inai Kreatif - All About Wedding

By: SriInai Johor Bahru

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Thursday, 5-Jun-2008 02:05 Email | Share | | Bookmark
Hantaran

Dr Pihak Perempuan - Sirih Junjung
Baju & Tali Leher
Sampin
View all 22 photos...
Ok n3 kali ni lak barangan hantaran tuk kedua2 mempelai bernama Faridun naim & Nur Hafizah...Hantaran silver tu dari pihak perempuan..dan hantaran purple tu dr pihak lelaki tuk pihak perempuan....10 dulang dari kedua2 belah pihak. Semoga kedua² mempelai ni suka ngan kerja tangan Sri Inai...terima kasih banyak² kerana menggunakan khidmat Sri Inai....Ucapan dr Sri Inai...semoga kekal hingga hujung nyawa...Amin...k sambung tgk pic...(apesal cam ayat formal plak kali ni ek?) huhu
Note: Dr pihak lelaki ada juga ada senaskhah AL-Quran...tp lupe nak snap pic...sory yer...(tp berkat dr usaha meng'crop'kan dier dr pic keseluruhan tu..dptla tunjuk sket..hihi)

Pada yang berminat leh la hubungi kami :

Anne : 017-7842000
Aelis : 012-7586119





Tuesday, 27-May-2008 05:26 Email | Share | | Bookmark
Koleksi Sri Inai - Bertandang & Nikah

Bertandang - sebelum
Bertandang - Selepas
Nikah - Sebelum
View all 5 photos...
Huhu...penyakit M menyerang...m @ malas..wahahah..tp sbb ramai sgt dah ckp umah Sri Inai ni bersarang..uplod la sket koleksi Sri Inai...kali ni bertandang n nikah...ada 1 lagi pic tunang luper lak nak bawak gi opis..maklumlah uplod guna ehsan opis
pasni ada pic hantaran lak nak uplod...tunggu yer...

Pada sape2 yg inginkan perkhidmatan kami...jgn segan2 untuk call k..

Anne : 017-7842000
Aelis : 012-7586119










Wednesday, 30-Apr-2008 04:31 Email | Share | | Bookmark
Majlis Wati & Iwan - Renggam, Kluang

pelamin
before
after1
View all 10 photos...
OK..tuk n3 kali ni lak...uplod sket pix pengantin dr renggam, kluang ni. pengantin pompan nak sesuatu yg simple je...and kat sini gak nak selitkan gambo make over..so ni antara koleksi andaman sri inai kali ni...tgk k...

berminat? hubungi kami :
anne : 0177842000
aelis : 012-7586119






Wednesday, 23-Apr-2008 04:57 Email | Share | | Bookmark
Gift....

Kod H1 : Ada mcm2 kaler...
H1
T01 - Ada kaler lain gak..
View all 14 photos...
Ok la entry kali ni plak tuk paper bag n gift yg comel...lame plak rasenyer tak uplod brg2 ni....ada lagi stok baru akan sampai next week...uplod yg ni dulu k...nanti uplod lagik...pas tgk leh la order eh...hhihihihi

leh emel or sms tuk dptkan harga barang2 k...tq

contact :
Anne : 017-7842000
Aelis : 012-7586119













Monday, 7-Apr-2008 04:27 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan Suhana

Sebelum..
Selepas1
Selepas2
View all 12 photos...
ok tuk n3 kali ni...majlis pertunangan Suhana (lupe tanye name pasangan) ahaks...solekan, dan gubahan hasil dr Sri Inai...simple je n sesuai tuk bajet hantaran....ok tgk dulu la k...enjoy..

mari calling2....

anne : 017-7842000
aelis : 012-7586119



[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net